Starity

Oprah interjúja a Jackson gyerekekkel

2010. november 05. 17:05   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jackson gyerekeket eddig elszigetelték a világtól. Apjuk takarta őket, még ha az utcára mentek is. Egy évvel a király halála után most megtört a jég.

hirdetés
Oprah interjúja a Jackson gyerekekkel

Egy évvel a király halála után most megtört a jég. A Jackson gyerekek kamerák elé állnak. Michael Jackson szülei, Kethrine és Joe szintén nyilatkoznak Oprah-nak.

A 12 éves Prince Michael, a 11 éves Paris és a 9 éves Blanket most megmutatja magát a nagyközönségnek. A hétvégén megláthatjuk, hogyan is élnek valójában a zeneipar leghíresebb előadójának gyerekei.

Emellett megtudhatjuk, hogyan próbálják feldolgozni a gyerekek apjuk halálát. A hármuk közül talán Parisnek a legnehezebb, hiszen ő állt a legközelebb Michaelhez. A 2009-es búcsúztatón egy világot ríkatott meg néhány mondatos beszédével: „Csak azt szeretném mondani, hogy amióta csak megszülettem, apa volt a legjobb apa a világon, és nagyon szeretem” – nyilatkozta a kislány, aki ezután zokogásban tört ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek