Starity

Nem is gondolnád, hányféle Eastpak táska közül lehet már válogatni

2019. augusztus 20. 11:11   |   Szerző: Straity

Az Eastpak márka már több mint ötven éve jelen van a táskapiacon, és modelljei rendkívül kedveltek.

hirdetés
Nem is gondolnád, hányféle Eastpak táska közül lehet már válogatni
Fotó: Pexels / Pixabay

Népszerűségüket nem csak a prémium minőségnek köszönhetik, hanem az igényes megjelenésnek és a strapabíró kivitelnek is. A klasszikus színek kiválóan passzolnak többféle öltözködési stílushoz, de ugyanakkor a márka kollekciói időről-időre meg is újulnak, így nyitva a trendek és az élénk színek világa felé. 

1952 Amerikájából indul a márka története, itt alapították meg a céget, Bostonban. Első körben az amerikai hadsereg számára készített hátizsákokat, talán innen a strapabíróság. A 70-es években egyre több civil is hordani kezdte a márka táskáit, ez pedig elindította a céget a világsiker felé vezető úton. Mark Goldmann és Norman Jacobs 1976-ban dobta piacra a kifejezetten lakossági felhasználásra szánt kollekciót, és innentől nem volt megállás. 

Napjainkban töretlen népszerűségnek örvendenek az Eastpak táskák, melyek már hazánk üzleteiben és webshopjaiban is elérhetőek. Az oldaltáskák egy része kifejezetten laptop táskaként is funkcionál, de az utazótáskák, kabinbőröndök és hátizsákok is rendkívül keresettek. Övtáskák, divatos hátizsákok és pénztárcák közül válogathatunk manapság, méghozzá a márkától megszokott prémium minőségben. Már első ránézésre is zavarba ejtő tud lenni az Eastpak választék, hát még, ha jobban elmélyedsz a kínálatban! 

Ha mégsem a trendi színeket és mintákat részesítenéd előnyben, akkor a szürke, a fekete vagy a kék táskák, hátizsákok közül válogathatsz. Ezek a klasszikus színek kiválóan passzolnak tulajdonképpen bármilyen öltözékhez, az oldaltáskák és laptop táskák pedig a sportos elegancia kedvelői számára bizonyulnak ideális választásnak. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a márka maximálisan megbízható, kényelmes megoldásnak bizonyul iskolába, utazáshoz, kiránduláshoz, de megállja a helyét akkor is, ha munkahelyi megjelenésről van szó. A színes, mintás modellek a trendkövető fiatalok igazi kedvenceinek számítanak. 

Nem csak a külsőségek miatt éri azonban meg az Eastpak mellett letenni a voksot, hanem természetesen a belső kialakítás apropóján is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbben szeretik, ha kényelmesen, egymástól elkülönítetten tárolhatják a holmikat, így azokat egyszerűen meg lehet találni a hátizsákban, oldaltáskában. A márka modelljei e területen is beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. 

 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek