Starity

Taylor Swift: "Egész karrierem alatt azt akartam, hogy Kanye West végre elismerjen"

2019. szeptember 19. 04:04   |   Szerző: Four

Hosszú ideje tart a rapper és az énekesnő csatározása, Taylor most saját szemszögből mesélt róla.

hirdetés

Kanye West és Taylor Swift csatákkal teli közös múltja a 2009-es MTV VMA díjátadón kezdődött, amikor az énekesnő megkapta a legjobb női előadónak járó díjat. A beszédét azonban már nem tudta elmondani, mert Kanye felrohant a színpadra, kikapta Taylor kezéből a mikrofont, és közölte, hogy az elismerést az akkor szintén jelölt Beyoncé érdemelte volna meg. 

A tíz évvel ezelőtti eset nagyon mély nyomott hagyott az énekesnőben, amelyet aztán több más vita is követett. 

Ha valaki ennyire nyilvánvalóan és hangosan közli, hogy szó szerint nem érdemled meg, hogy ott legyél - annyira szerettem volna, hogy tiszteljen és ezt utálom magamban - akkor elkezdesz úgy gondolkodni, hogy ez az ember szembe megy velem, de én az elismerését várom.

Embed from Getty Images

Swift a Rolling Stone magazinnak fejtette ki a rapperrel való kapcsolatát, és több részletet is elárult. Azt is elmondta, hogy a 2009-es botrány után ugyan elsimultak a dolgok, de 2015-ben a VMA-n ismét fennakadt West viselkedésén. A rapper ugyanis elmondása szerint tiszta lappal akart kezdeni, ezért az esemény előtt pár héttel felhívta Swiftet, és udvariasan felkérte arra, hogy ő legyen az, aki majd átnyújtja neki a Vanguard díjat, amely egy életmű-díj. 

Taylor nagyon örült a felkérésnek, és rábólintott. 

Elmagyarázta [Kanye West], hogy miért jelent neki annyira sokat ez az egész, és nagyon aranyos volt. Rendkívül kedves tud lenni. Engem meg nagyon meghatott, hogy megkért rá. Szóval megírtam a beszédem, odaértünk az eseményre, és akkor azt mondta a közönségnek: "Az MTV többször is bejelentette, hogy azért kérik Taylor Swiftet arra, hogy adja át nekem ezt a díjat, hogy növeljék a nézettséget." Én meg ott álltam a tömegben, a karom a felesége vállán, közben pedig átfutott rajtam az érzés, hogy mennyire kétszínű. 

Az énekesnő szerint utána West realizálta, hogy mennyire furcsán jött ki az egész, és többször is bocsánatot kért, majd virágot küldött neki - így kisvártatva Taylor elengedte a dolgot. 

Embed from Getty Images

Egy évvel később azonban ismét csorba esett a barátságukon, amikor West új dalában, a Famous-ben Swiftről írt, nem túl elismerő szavakat:

Úgy érzem, Taylor és én egyszer majd szexelünk/ Miért? Miattam lett híres a rib*nc

Az énekesnő a sorokat meghallva besokallt, és kijelentette hivatalos csapatán keresztül, hogy ugyan tudott arról, hogy készülni fog róla egy dalszöveg, de azt nem, hogy ilyen szavak lesznek benne. 

Az online csatározásba és egymásnak üzengetésbe ekkor már West felesége, Kim Kardashian is beszállt, és posztolt egy hangfelvételt, amelyen az hallható, ahogy Taylor telefonon beszélget a rapperrel és beleegyezik a dal létrejöttébe. 

Amikor meghallottam a dalt, úgy voltam vele, hogy elegem van ebből. Ha rossz viszonyt akar, akkor legyünk rossz viszonyban, de legalább legyen őszinte.

Taylor és csapata azóta is azt állítja, hogy a telefonbeszélgetés ellenére nem tudtak arról, hogy Kanye ilyen vulgáris kifejezéseket fog használni az énekesnővel kapcsolatban. Swift szerint West sajátos módszere, hogy közel kerül az emberekhez, elnyeri a bizalmukat, majd egy hirtelen cselekedettel teljességel szétrobbantja a kapcsolatot. 

via Elle

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek