Starity

Ismét állapotos a Spice Girl

2010. november 06. 21:09   |   Szerző: Zsanett.Zsüliett

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan újabb csemetével bővül a Spice Children, azaz a Spice Girlök gyermekeinek tábora, ugyanis Emma Bunton második csemetéjét várja.

hirdetés
Ismét állapotos a Spice Girl

Még a napokban sikerült majdnem megbénítania Emma Bunton nek a Twitter angliai szerverét. Az egykori Spice Girl ugyanis a mikroblogon közölte, hogy ismét terhes. Részleteket nem árult el a  boldog infóról, nem tudni, hányadik hónapban jár, illetve a pici a nemét is homály fedi. De legalább az apa kiléte biztos, ami a sztároknál azért néhanapján kétséges.

Emma Jade Jones gyermekét hordja a szíve alatt, akivel már egy esztendeje vannak együtt. A párosnak három éve már született egy fia, Beau Lee, akinek a legnagyobb vágya egy kistestvér volt. Így most mindenki nagyon boldog a családban.

Emma állítólag már a hét elején szerette volna tudatni a világgal a gólyahírt, ám Lily Allen sajnálatos vetélése miatt jobbnak látta elhalasztani a bejelentést. Így az elmúlt napokban inkább csak kolleginájának szánt biztató üzeneteket rakott ki a közösségi site-ra az egykori Baby Spice.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek