Starity

Azonos premierdátumot kapott a John Wick és a Mátrix folytatása

2019. december 17. 10:10   |   Szerző: goldman

Ütközik Keanu Reeves két sikerfilmjének, a Mátrix 4-nek, valamint a John Wick folytatásának a bemutási dátuma.

hirdetés
Azonos premierdátumot kapott a John Wick és a Mátrix folytatása

2019 augusztusában hatalmas meglepetést okozott a bejelentés, mely szerint elkészítik az 1999-ben hatalmas sikert aratott, Keanu Reeves főszereplésével bemutatott Mátrix negyedik részét. Bár a film 2003-ban a Mátrix – Újratöltve címmel folytatást, valamint a Mátrix – Forradalmakkal megfelelő lezárást kapott, a stúdió idén mégis úgy döntött, hogy leporolja a  franchise-t és leforgat egy újabb részt is hozzá.  A történetbe visszahozzák a Neót alakító Keanu Reevest, valamint Carrie-Anne Mosst is Trinity szerepében, valamint a rendezőpáros egyik tagja, Lana Wachowski is visszatér a rendezői székbe.

A forgatást jövő februárban kezdik el és a Warner Bros. stúdió már a premier dátumát is kitűzte 2021. május 21-re, amivel egy kis kavarodást okoztak, ugyanis Keanu másik sikerfilmje, a John Wick negyedik részének a premierjét is erre a napra ütemezte be a Lionsgate, jóval a Mátrix bejelentése előtt.

Mivel a Mátrix munkálatai hamarabb kezdődnek, valamint a sztár két népszerű filmje átfedésének elkerülése miatt is, a Lionsgate valószínűleg módosítani fogja a John Wick bemutatásának dátumát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek