Starity

Taylor Swift bevallotta, sokáig étkezési zavarokkal küzdött, éheztette magát

2020. január 24. 17:05   |   Szerző: Four

Az énekesnő nagyon nehezen szoktatta le magát arról, hogy büntesse a testét.

hirdetés

Taylor Swift Miss Americana című dokumentumfilmje csütörtökön debütált a Sundance Filmfesztiválon. A filmben pedig Taylor étkezési zavarairól is beszélt. 

Taylor elmondása szerint ugyanis rengetegszer volt olyan alkalom, hogy addig éheztette magát, míg koncert közben úgy érezte, el fog ájulni. 

Azt gondoltam, úgy kell éreznem magam koncert végén, hogy mindjárt összesem. De most már rájöttem, hogy ha rendesen eszel, van energiád, és meg tudod csinálni a show-kat anélkül, hogy halálosan elfáradnál. 

Taylor szerint volt egyfajta folyamatos nyomás a karrierje során, hogy egy lehetetlen szépségideálnak feleljen meg. 

Ha elég vékony vagy, akkor nincs meg az a feneked, amit mindenki akar. De ha van elég súly rajtad, hogy meglegyen a feneked, akkor a hasad nem elég lapos. Lehetetlen az egész!

- nyilatkozta. 

Amikor a legmélyebben volt, akkor minden nap listát készített arról, hogy mit evett, folyamatosan edzett, és rendszeresen éheztette magát. 

Mindenkinek megvédtem ezt a rutint, aki egy kicsit is kifogásolta. Azt mondtam, 'miről beszélsz? Nagyon sokat edzek.' És valóban sokat edzettem, de egyáltalán nem ettem.  

Swift a Variety magazinnak is beszélt már arról, mennyit küzdött, hogy elfogadja a testét, és ne éheztesse magát. 

Ha bementem egy öltözőbe, általában azt mondták, 'Ó, annyira jó, hogy te beleférsz ezekbe a méretű ruhákba! Rendszerint változtatnunk kell a ruhákon, de nálad ahogy megérkeznek a kifutóról, máris rád adhatjuk őket. 

Ezeket a megjegyzéseket akkor dicséretnek érezte, de most már úgy gondolja, káros hatással vannak a nőkre. 

Nő vagyok, nem ruhafogas. Egészségesnek kell éreznem magam, és élvezni az ételeket. Nem akarom arra hasznáéni a testemet, hogy megregulázzam magam, amikor úgy érzem, kontroll nélkül van az életem. 

- mondta.

Embed from Getty Images

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek