Starity

Legyőzte a vírus! 76 éves korában elhunyt a Star Wars sztárja

2020. április 01. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

A filmsztárt egy angliai kórházban kezelték, ám sajnos csatát veszített a vírussal szemben.

hirdetés
Legyőzte a vírus! 76 éves korában elhunyt a Star Wars sztárja
Fotó: Lucasfilm

A filmvilág ismét gyászolni kényszerül, ugyanis 76 éves korában elhunyt Andrew Jack, akinek korábban három Star Wars-filmben is volt alkalma szerepelni (Star Wars: Az Ébredő Erő; Star Wars: Az utolsó Jedik; Solo: Egy Star Wars-történet). A színészt a Surrey-megyei Chertsey-ben található St. Peter Kórházban kezelték – itt hunyta le örökre szemeit március 31-én.

Jack felesége, Gabrielle Rogers még csak el sem búcsúzhatott szerelmétől, mivel ő Ausztráliában ragadt – jelenleg is karanténban van –, ám ennek ellenére is megható sorokkal emlékezett meg a férfiról, akit éveken át szeretett.

Ma elveszítettünk egy férfit. Andrew Jacknél két nappal ezelőtt diagnosztizálták a betegséget. Nem voltak fájdalmai, békésen tért át a másik oldalra abban a tudatban, hogy a családja vele van. Vigyázzon magára mindenki

– üzente a rajongóknak az özvegy.

Andrew Jack (jobbra) Harrison Ford és Carrie Fisher oldalán a Star Wars: Az Ébredő Erő című filmben I Fotó: Lucasfilm

Érdekesség, hogy a Csillagok háborúja-filmek mellett Andrew olyan nagyszabású produkciókon dolgozott korábban, mint A Gyűrűk Ura-trilógia, A galaxis őrzői vagy a Bosszúállók: Végjáték – igaz, ezekben nem színészként, hanem dialektus oktatóként működött közre. Az elmúlt időszakban ugyancsak ebben a titulusában dolgozott Robert Pattinson oldalán az új Batman-filmen. Állítólag az egyik legjobb volt a szakmájában, aki szenvedélyesen szerette a munkáját és támogatta fiatal kollégái törekvéseit.

Imádta a munkáját, jópofa volt és egyfajta báj vette körül. Öröm volt a közelében lenni

– nyilatkozta ügynöke, Jill McCullough.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek