Starity

Így éld túl a szakítást Jennifer Garner szerint

2020. július 01. 20:08   |   Szerző: Four

Egy rajongójával osztotta meg gondolatait Garner, meleg szívvel ajánlott tanácsokat.

hirdetés

Jennifer Garner eredetileg a karantén 9 fázisáról posztolt egy vicces, vidám fotót, amely úgy tűnik, egy szomorú rajongójához is eljutott. Az illető egy hosszabb üzenetet írt Garnernek arról, mennyit jelentenek számára a színésznő posztjai, hiszen most igen nehéz helyzetben van egy szakítás miatt. 

Bárcsak lenne a te boldogságodból és biztonságodból. És ezt nem irigységből írom, mert egy jó és kedves embernek tűnsz a cselekedeteid alapján. Végre összeszedtem a bátorságom és több év érzelmi terror után megmondtam a férjemnek, szakítani akarok. Úgy érzem soha nem leszek boldog és soha nem fogom magam biztonságban érezni. Egyfajta gyógyírt érzek, ahogy látom a tiédet és egy kis győzelmet is, de nem hiszem, hogy én valaha is itt fogok tartani. Ő annyira erőteljes és bosszúszomjas nekem pedig semmim és senkim sincsen. Miért is mondom el ezt egy idegennek? Nem tudom...

Jennifer nem hagyta szó nélkül a szívhezszóló üzenetet és válaszolt:

Úgy hangzik, hogy nehéz a szíved és ezt sajnálom. Remélem van pár magabiztos nő az oldaladon, és emlékeztet rá hogy erős vagy és értékes. Remélem meg tudod nyugtatni az elméd és a szíved imádsággal/meditációval/tornával/művészettel. A nevetés majd jönni fog, és tényleg - megéri küzdeni érte. Addig is, sok szeretetet küldök.

 - írta a színésznő.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NO BACKSTAGE (@nobkstg) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek