Starity

Kommentben osztotta ki exét Megan Fox - nagyon nem tetszett neki egy fotó

2020. november 02. 15:03   |   Szerző: Four

A színésznő komolyan veszi szabályait, és nem enged belőlük, ha gyerekeiről van szó.

hirdetés

Habár a sztárok nagyrésze jól szórakozott Halloween idején, Megan Fox valószínűleg elég ideges lett az ünnep kapcsán. A színésznő exe, Brian Austin Green kirakott egy fotót, amelyen egyik fiuk is szerepel - ám ezt Fox is észrevette, és igencsak nehezményezte. 

Csúnyán ki is osztotta Greent kommentben:

Miért kell Journey-nek szerepelnie a képen? Nem nehéz a gyerekeket kivágni a fotóról, vagy olyan képet választani, amelyen nincsenek rajta. Nekem is szuper Halloweenem volt velük tegnap, és látod, nincsenek ott a közösségi oldalaimon. Tudom, hogy szereted a gyerekeidet. De fogalmam sincs, miért nem tudod abbahagyni, hogy pózolj velük Instagramon. Annyira rá vagy feszülve arra, hogy azt a látszatot keltsd, én vagyok a hiányzó anyuka, te pedig örökké az elkötelezett, év apukája. A fele időt nálad töltik. Gratulálok, tényleg egy utánozhatatlan ember vagy! Miért kell az neked, hogy az internet visszhangozza azt, amelyet valójában a gyerekeid kifogyhatatlan szeretete bizonyít?

- kelt ki magából a színésznő. 

Green ennek hatására levette a fotót, és később csak a megszerkesztett verzióját posztolta, amelyen csak ő szerepel. 

Habár Brian korábbi nyilatkozataiból úgy tűnt, békésen fogják intézni a válást, azóta már máskor is csatároztak interneten, csak akkor a férfi szólt be volt szerelmének.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brian Austin Green (@brianaustingreen) által megosztott bejegyzés,

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek