Starity

Zseniális! Így vágott vissza exe Megan Foxnak

2020. augusztus 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Bár a hivatalos álláspont szerint a felek jó viszonyt ápolnak a szakítástól függetlenül, Brian most azonban mégis visszavágott Megannek.

hirdetés

Megan Fox a közelmúltban tett pontot Brian Austin Greennel való kapcsolata végére, és új viszonyt kezdett Machine Gun Kellyvel, akit egy filmforgatáson ismert meg. Noha a viszony nem volt felhőtlen a házasok között, és igyekeztek barátokként elválni, nem titok, hogy Brian szemét azért szúrja, hogy Megan úgy adta ki az útját, ahogy.

A színésznő nemrég „Instagram-hivatalossá” tette a kapcsolatát új kedvesével, közös fotójukhoz pedig a következő hozzászólást fűzte:

Fájdalmasan gyönyörű férfi... a szívem a tiéd!

Fotó: Instagram / Megan Fox (screenshot)

Több sem kellett Greennek, hogy visszavágjon – ugyanezt a megjegyzést módosította egy picit, majd közzétett egy bejegyzést, melyben négy fiát láthatjuk, a 18 éves Kassiust, a 7 éves Bodhit, a 6 éves Noah-t és a 3 éves Journey-t. (Utóbbi három csemete a Foxszal kötött házasságából született.)

Fájdalmasan gyönyörű férfiak... a szívem a tiétek!

– írta a színész, nem csinálva titkot abból, hogy számára mindig, minden körülmények között a gyermekei az elsők, nem úgy, mint exének, akit most minden bizonnyal elvakít a frissen fellángolt szerelem.

Fotók: Instagram / Brian Austin Green (screenshot)

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek