Starity

Kylie Minogue bemutatta a párját családjának

2020. november 08. 12:12   |   Szerző: kia08

Kylie elárulta, Paul Solomons két év után végre megismerhette az egész Minogue családot.

hirdetés

A Stellar Magazine aktuális számának nyilatkozott az 52 éves énekesnő. Elárulta, hogy egy különleges születésnap miatt utaztak Ausztráliába, ahol a család végre találkozhatott a 46 éves brit GQ kreatív igazgatójával, aki egyben a párja is.

Embed from Getty Images

A popsztár nagymamája tavaly töltötte be a 100. életévét, és Paul elkísérte az ünnepségre, amelyen a Minogue család zöme részt vett.

Családként általában meglehetősen kevés dolgokat csinálunk együtt, azonban nyolc gyermeke született, rengeteg unokája van. Erre az alkalomra érkeztek rokonok Észak-Queenslandből is, akiket nagyon régen láthattam. Nagyon szép nap volt

– nyilatkozta.

Volt ott egy walesi férfikórus. Néhányan már 80. szülinapon is énekeltek, nagyon megható volt.

Az énekesnő még hozzátette, Paul igazán jól megbirkózott a rengeteg családtaggal és mivel a férfi a dél-walesi Caerphillyből származik, a walesi elemek megérintették az ünnepségen, amely tisztelgett Kylie mamájának gyökerei előtt.

Embed from Getty Images

A jelenleg Londonban élő Kylie azt is elárulta a magazinnak, hogy bár nagyon hiányzik neki Ausztrália, nem rendelkezik ottani birtokkal. Reméli, a későbbiekben vásárolnak egyet, ahol majd Paullal együtt tudnak tartózkodni az ilyen látogatások során.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek