Starity

Brad Pitt csak három gyermekével karácsonyozhat

2020. december 24. 11:11   |   Szerző: Four

Csúnya gyermekelhelyezési per közepén tartanak, így oldották meg Angelinával a karácsonyt.

hirdetés

Keserédesen telhet Brad Pitt számára az idei karácsony: a sztár hatból csak három gyermekével tölti együtt az ünnepeket. Pitt az Angelinával közös 14 éves Shiloh, illetve a 12 éves Knox és Vivienne társaságában bontogathat ajándékot - így egyeztek meg ugyanis volt feleségével. 

Habár korábban arról volt szó, hogy az egész család közösen fog ünnepelni, végül úgy elmérgesedett a szülők között a viszony, hogy ez a lehetőség elúszott.

A koronavírus keresztbehúzta Jolie számításait is, aki humanitárius munkát szeretett volna végezni a világ körül, de ha el akarja hagyni az országot a gyerekeivel, akkor Pitt engedélyét köteles kérni - emiatt pedig különösen tüskés lett.

Emellett a színésznő nagyon dühös lett Pittre, amikor kiderült, hogy a férfi Nicole Poturalski nevű (most már csak volt) szerelmét elvitte arra a francia birtokra, ahol anno megesküdtek. 

Mindezekhez társul az az évek óta zajló csúnya gyermekelhelyezési per, amely hatból öt gyermeküket érinti (a legidősebb, Maddox már 19 éves). Ezeket összeadva Brad és Angelina viszonya sajnos egyre rosszabbra fordul, amelynek sokak szerint a csemeték isszák meg a levét.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek