Starity

Michele Morrone szerint messze áll a szexikon jelzőtől – interjú!

2020. december 29. 13:01   |   Szerző: Glamster

A színész az Esquire magazinnak adott interjút: neki nagyon jót hozott 2020.

hirdetés

Sokaknak nehéz éve volt, amelyben nagyban közrejátszott a pandémia és annak következményei. Michele Morrone azonban élete legjobb évét tudja háta mögött, hiszen a 365 napnak köszönhetően hatalmas hírnévre és rajongói táborra tett szert.

Tudom, hogy nem szép ezt mondani, de nekem 2020 volt a legszerencsésebb évem

– kezdte egy vállvonással a színész az interjút, amelyet az Esquire magazinnak adott.

Esquire

Most mit csináljak?

A 365 nap sikere előtt Morrone kertészkedéssel foglalkozott egy kis olasz városban, mert a színészkedésből már nem tudott megélni.

Nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz a filmnek. Tudtam, hogy Lengyelországban nagyon sikeres a könyv, így gondoltam, hogy ott a filmre is kíváncsiak lesznek

– gyújtotta meg cigarettáját.

Esquire

Azért azt még se hittem volna, hogy a Forbes azt írja majd, hogy a Netflix történelmének legnézettebb filmje lett

– tette hozzá.

A premier éjszakáján időben lefeküdtem aludni, nem igazán számítottam semmire. Akkor 48 ezer követőm volt. Felébredtem, és abból a 48 ezerből 2.1 millió lett. Azt hittem, rosszul látok!

– nevetett.

Esquire

Lementem egy kávéért, próbáltam feldolgozni a történteket, és erre láttam, hogy az emberek bámulnak. Aztán páran odajöttek szelfit kérni – ilyesmi sosem történt meg velem előtte! Majd követni kezdtek a házamig, ahol bezárkóztam és kulcsra zártam az ajtót. Sokkot kaptam, szerintem.

A színész nem igazán tud azonosulni Massimo karakterével.

Tudom, hogy nézek ki, és tudom, hogy ez sok embernek bejön, de hidd el, és ebben a barátaim is megerősítenek: nagyon messze állok a szexikontól! Ezt úgy értem, hogy nem igazán vagyok az egyéjszakás kalandok híve. A barátaim szerint hülye vagyok. Egy hülye, aki nagyon hűséges.

Szerencsére, Michele túl lépett a depresszióján, és megtalálta önmagát.

Ma az a férfi vagyok, aki mindig is akartam lenni. Ezt a kemény munkámnak köszönhetem. És továbbra is keményen kell dolgoznom, ha az akarok maradni, akire büszke lehetek!

Esquire

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek