Starity

20 éves a Szeretném, ha szeretnél - J.Lo és Matthew McConaughey közösen nosztalgiáztak

2021. január 27. 07:07   |   Szerző: Four

A két sztár máig nagyon tiszteli egymás munkásságát, közös filmjükre emlékeztek.

hirdetés

Instagram live-ban idézte fel a 20 éve debütáló Szeretném, ha szeretnél (The Wedding Planner) című filmmel kapcsolatos élményeit Jennifer Lopez és Matthew McConaughey. A két sztár kedves emlékeket őriz a forgatásról, és nagy tisztelettel beszéltek egymásról. 

Annyira élveztem veled a munkát! Csodás összhang volt köztünk és fantasztikus volt a kémia. Mindketten körülbelül a karrierünk elején voltunk, bármilyen filmben izgalmas volt dolgozni - én még mindig így érzek. Varázslatos idők voltak. Én is romantikus alkat vagyok, valódi hatással vannak rám az ilyen típusú filmek.

- áradozott Lopez. 

Matthew szintén odáig volt kolléganőjétől a beszélgetés során:

Mindenre, amit csinálsz, hihetetlenül felkészülsz. Szeretem, hogy ennyire céltudatos és megfontolt vagy. A fejedben megvan minden, imádod a koreográfiát. 

- mondta McConaughey, majd hozzátette, szerinte a Szeretném, ha szeretnél egyike volt az utolsó igazi romantikus vígjátékoknak. J.Lo kijelentette, ő azért próbálja életben tartani a műfajt: két romantikus filmje is érkezni fog, a Marry Me! és a Shotgun Wedding. 

Abban mindkét színész egyetértett, hogy a tavalyi év után tényleg nagy szüksége lesz az embereknek egy kis menekülésre és könnyed szórakozásra:

Szeretném tudni, hogy létezik a "boldogan éltek, míg meg nem haltak". Még akkor is, ha most egy kemény évet éltünk túl. Csodák történhetnek, a szerelem győzedelmeskedik, és jóra fordulhatnak a dolgok. 

- jelentette ki J.Lo.

A Szeretném, ha szeretnél igazi kasszasikernek számított: világszerte 94 millió dollárt hozott a konyhára, és J.Lo akkoriban történelmet írt azza, hogy listavezető helyen szerepelt a filmje, és ugyanabban az időben a Billboard 200-as listáján is első volt albuma.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek