Starity

Érkezik Mitchel Musso új albuma

2010. november 20. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hannah Montana sztárja új albummal kedveskedik rajongóinak. Mitchel Musso második studióalbumát adja ki 2010 novemberében, ami a Brainstorm nevet kapta.

hirdetés
Érkezik Mitchel Musso új albuma

Mitchel Musso neve bizonyára mindenki számára ismerős, hiszen ő alakította három évad erejéig Oliver Okent a Hannah Montana sorozatban. Majd a negyedik évad kezedetétől búcsút intett, hogy több ideje legyen a zenei karrierjére, ami jelenleg a legnagyobb rendben megy.

Most adja ki második studióalbumát, ami a Brainstorm nevet kapta, és várhatóan 2010. november 22-én kerül a boltok polcaira. Az album előfutára pedig a Get Away című dal lett, amihez már a klip is elkészült.

A második kislemez a korongról, amit Mitchel csakugyan 2010 végere szeretne megjelentetni, a Got Your Heart. Azt még nem lehet tudni, hogy az albumon a Get Awayen és a Got Your Hearton kívül milyen dalok lesznek, de abban biztosak lehetünk, hogy Mitchel nem fog csalódást okozni rajongóinak.

Amíg a Brainstormot várjuk, hallgassunk bele a Get Awaybe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek