Starity

Cashback: szerezzen vissza több ezer forintot a vásárlásaiból a Tiplinóval

2021. július 27. 17:05   |   

Ön is megragad minden alkalmat, amikor spórolhat a vásárlások során? Bizonyára jól ismeri a szezonális leárazásokat, kedvezményes kuponokat és a többi szokásos módot, amelyekkel némileg csökkentheti az elköltött összeget. Van azonban a spórolásnak egy egyszerűbb módja is, ez pedig nem más, mint a cashback. A Tiplino portál ezt a megoldást kínálja a felhasználóknak.

hirdetés
Cashback: szerezzen vissza több ezer forintot a vásárlásaiból a Tiplinóval

Spóroljon minden vásárlással

A cashback egy varázslatos eszköz, amely segítségével pénzt szerezhet vissza minden internetes vásárlásnál. A szó maga is pénzvisszaszerzést jelent. Ne keressen benne bökkenőt, a cashback mindhárom bekapcsolódott félnek kedvez: önnek, a cashbackportálnak és a webáruháznak is. Nincs más dolga, mint a Tiplino segítségével vásárolni az egyik kedvenc webáruházában, a portál pedig visszaszolgáltatja önnek az elköltött összeg egy részét.

A cashback működése

A webáruházak províziót nyújtanak a Tiplinónak, amiért új vásárlót küldtek hozzájuk. A Tiplino pedig megosztja a jutalmat önnel: ennyire egyszerű. Nem kell mást tennie, mint pár perc alatt regisztrálni a Tiplino.hu portálra, kikeresni a kedvenc webáruházát, majd kattintani a “Vásárlás” gombra. Ezután rendeljen úgy, ahogy megszokta. Még egyszerűbb a vásárlás a Tiplino böngészőbe való kiegészítőjével, amely minden webáruházban figyelmezteti, ha jogosult a cashbackre.

Mennyit spórolhat?

A cashback összege minden webáruházban más, ez mindig fel van tüntetve az adott webshop profilján. A közkedvelt Aliexpressen ez például 1,5%. Más webáruházakban akár 10-20% is visszaszerezhető a cashbacknek köszönhetően. A Tiplino portálon több száz webáruházból válogathat különböző kategóriákban. Vásárlásra fel!

Egyéb kedvezmények a Tiplinón

A Tiplino célja, hogy a felhasználók a lehető legtöbbet tudjanak spórolni a vásárlásaik alkalmával. Ezért a cashbacken kívül más kedvezményeket és akciókat is kínál. A kedvezményes kuponok segítségével kedvező áron vásárolhat ruházatot, kozmetikát, elektronikát vagy bútorokat. A Tiplinón megtalálja az aktuális akciókat és szezonális leárazásokat is. Ezenfelül talál itt akciós újságokat is, mindig a legfrissebb kínálattal. A Tiplino segítségével gyerekjáték lesz a spórolás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek