Starity

Egy Dianához közeli személy szerint Kristen Stewart nem adta vissza a hercegnét

2021. december 28. 12:12   |   Szerző: Glamster

Megosztóra sikeredett a Spencer: most egy Dianához közeli személy nyilatkozott, és szerinte kényelmetlen volt nézni a filmet.

hirdetés

Diana hercegné egyik közeli ismerőse, aki a beszédfejlesztési órájáért felelt, Stewart Pearce, nem éppen elismerően nyilatkozott Kristen Stewartról és a Spencer c. filmről. A coach szerint a filmben nincs elegancia, és nem lepődne meg, ha a nézők gyomra nem venné be a két órás műsort, ezért korábban távoznának.

A Daily Mail továbbá arról számolt be, hogy bukásnak számít a Spencer, hiszen közel 13.3 millió fontba került az összköltsége, ám az eddigi vetítések 1.5 millió fontot hoztak vissza annak ellenére is, hogy világszerte 996 moziban játszották.

Olyan érzésem volt, mintha a színészeket arra buzdították volna, hogy úgy beszéljenek, mintha folyamatosan egy összeesküvés elméletben élnének. Folyton suttogtak, így nehéz volt érteni, miről is van szó

– kezdte Pearce.

Sok jelenetet kényelmetlen volt nézni, nem csodálkoznék, ha a nézők hamarabb ott hagynák a filmet, mint, ahogy véget ér. A színésznő pedig nem igazán tudta bemutatni Diana igazi szellemét

– nyilatkozta.

Stewart egyébként már bezsebelt egy Golden Globe jelölést az alakításáért, és a kritikusok szerint jó eséllyel indul az Oscar-szoborért is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek