Starity

Ajjaj! Megint letartóztatták Ezra Millert

2022. április 20. 18:06   |   Szerző: Four

A hírességet rövid időn belül másodjára tartóztatják le vállalhatatlan viselkedése miatt.

hirdetés

Ezra Milller újból kivetkőzött önmagából: ezúttal egy széket vágott hozzá egy nőhöz, ezért tartóztatták le testi sértés miatt.

A színész még mindig Hawaii-n tartózkodik, ahol a Page Six szerint egy privát lakosztályból akarták elküldeni. Miller nem volt hajlandó távozni, sőt, hozzávágott egy széket egy 26 éves nőhöz, akinek a homloka megsérült. A nő nem kért orvosi ellátást, a színészt pedig kicsivel később egy boltban letartóztatták. 

Pár óra múlva kiengedték Millert a fogdából, ám az eljárás még mindig folyik. 

Miller már egyszer egyszer összeakasztotta a bajszát a hawaii-i hatóságokkal: március végén egy bárban viselkedett vállalhatatlanul egy házaspárral, akkor rendbontásért és zaklatásért vitték el a rendőrök.

A hatóságok szerint legalább tíz hívás érkezett be hozzájuk a színész miatt: például azért, mert Ezra berontott a fent említett házaspár hálószobájába, és megfenyegette őket: "elégetlek és a k**va feleségedet is". 

A házaspár, aki korábban távoltartási végzést kért Miller ellen, az eset után visszavonta a kérelmet. A hivatalos dokumentumokban az állt, hogy Miller "híres és tehetős, ennek következtében könnyebben hozzáfér fegyverekhez és olyanokhoz, akik megfenyegetik a sértetteket". 

Fotó:hu.depositphotos.com/home.html"> hu.depositphotos.com

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek