Starity

Halsey szerint egy nevetséges ok miatt nem adják ki új dalát

2022. május 25. 05:05   |   Szerző: Four

Az énekesnő TikTokon árulta el, milyen indok miatt tartja vissza zenéjét a kiadója.

hirdetés

Halsey meglepő dolgot árult el rajongóinak. Az énekesnő elmondása szerint van egy dala, amelyet minél előbb megjelentetne, ám a kiadója addig nem egyezik bele a dologba, amíg nem hívja fel magára a figyelmet TikTokon. 

Szóval van egy dalom, amit imádok és azonnal szeretném megjelentetni, de a kiadóm nem engedi. Már nyolc éve vagyok ebben a szakmában, több mint 165 millió eladott lemezem van, és a lemezkiadóm azt mondja, hogy addig nem jelenhet meg a dal, amíg nem csinálhatnak valami látványosan népszerűt TikTokon. Minden a marketingről szól. 

- jelentette ki a sztár. 

Halsey szerint nagyjából minden művész találkozik ilyen követelményekkel manapság. 

Én csak szeretnék zenét kiadni. Jobbat érdemlek, hogy őszinte legyek. Elfáradtam. 

- írta. 

Majd később arról is hírt adott rajongóinak, hogy az, hogy ezt a dolgot megosztotta TikTokon, végül elég népszerű volt-e ahhoz, hogy megjelenhessen a dal:

Azt mondták, hogy wow, a tiktok nagyon pörög! Mondtam, hogy szuper, akkor most végre kiadhatom a dalt? Azt válaszolták, hogy még meglátják. 

- írta az énekesnő, mire kiadója, a Capitol Music Group nyilatkozatban reagált:

Teljes és megingathatatlan a bizalmunk Halsey-ban, mint egyedülálló és fontos művészben. Alig várjuk, hogy a világ hallhassa az új, csodálatos zenéjét. 

A dal egyébként Halsey elmondása szerint szerelméről, Alev Aydinról szól: arról, hogy éveken keresztül jó kapcsolatot ápoltak, majd egyszer csak rájöttek, hogy egymásnak lettek teremtve. 

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

énekesnő dal kiadó
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek