Starity

Meghan Markle éktelen haragra gerjedt a Vanity Fair cikkétől

2022. július 18. 22:10   |   Szerző: Four

Az interjú nem csak őt, hanem a brit királyi családot is jócskán felbosszantotta.

hirdetés

Újabb könyv jelent meg Harry herceg és Meghan Markle illetve a brit királyi család csatáiról. A "Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors,” című könyv szerzője Tom Bower brit újságíró.

A könyv többek között azt az esetet is feldolgozta, amikor Markle a Vanity Fair című amerikai magazin címlapján szerepelt 2017-ben. Meghan Bower szerint nagyon örült annak, hogy a neves magazin felkérte őt, és azonnal beleegyezett az interjúba, ám ekkoriban még nem függetlenedtek a királyi családtól és ezért Harry herceg PR-csapata nagyon szigorú feltételeket szabott a beszélgetést illetően.

Nem eshetett szó érzékeny témákról, politikai vagy rasszizmushoz kötődő topikokról illetve a Harryhez fűződő szerelmét se nagyon szabadott taglalnia Markle-nek. Ennek ellenére a magazin hatalmas betűkkel hirdette a címlapon, hogy Markle "Megőrül Harryért!" (ide kattintva látható), illetve idéztek is a színészőtől, amint arról beszél, hogy "beleszerettek egymásba".

Ezt látva Bower szerint Markle tombolt a dühtől, és nagyon haragudott a Sunshine Sachs nevű PR-cégre, amely őt képviselte. Meghan ugyanis az író szerint az interjú előtt meggyőzte Harryt, hogy leginkább a Suits című sorozat 100. epizódjáról illetve a színésznő jótékonysági munkájáról lesz szó - és így hajlandó volt beleegyezni Harry mellett a királyi család is. Ám végül a magazin inkább a Harrry herceghez fűződő romácát vesézte ki. 

A Sunshine Sachs utasításba adta, hogy a magazin teljesítse Meghan kívánságát, és filantróp aktivistaként legyen megjelenítve - ám egyetlen problémát nem vettek figyelembe: a Vanity Fair szerkesztői hiába kerestek, nem találtak semmi bizonyítékot Meghan aktivista tevékenységére.

- írta Bower. 

 

 

 via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek