Starity

Jurassic World: Bryce Dallas Howard jóval kevesebb pénzt kapott volna, ha Chris Pratt nem áll a sarkára

2022. augusztus 15. 17:05   |   Szerző: Four

A színésznő elmondása szerint Chris Pratt ragaszkodott hozzá, hogy egyforma juttatást kapjanak.

hirdetés
Jurassic World: Bryce Dallas Howard jóval kevesebb pénzt kapott volna, ha Chris Pratt nem áll a sarkára
Fotó: brycedhoward/Instagram

Bryce Dallas Howard az Insidernek vallott arról, hogy a híresztelésekkel ellentétben jóval kevesebb pénzt kapott volna a Jurassic World-filmekért, mint amit az újságok megírtak. 

2018-ban ugyanis felreppent a hír, hogy a színésznő 8 millió dollárt kapott a Jurassic World: Bukott birodalom című filmért, míg Chris Pratt 10 millió dollárra szerződött. Bryce ugyan konkrét összeget nem mondott, de azt elárulta, ennél jóval kevesebb összeget ajánlott fel neki a stúdió, és ha nincs Chris, akkor ebben is maradtak volna a több filmre is kiterjedő szerződés miatt.

Amikor elkezdtem tárgyalni a Jurassicról, 2014 volt, egy teljesen más világ, nagyon előnytelen helyzetben voltam. És sajnálatos módon egyszerre három filmre írsz alá, az üzlet pedig már megköttetett.

- mondta a színésznő, és hozzátette, Chris Pratt ragaszkodott hozzá, hogy a franchise-zal járó többi üzleti lehetőség kapcsán Bryce jelentős összeget kapjon, így pedig kiegyenlítődtek a juttatásaik:

Chrisszel megbeszéltük az egészet, és valahányszor lehetőség volt rá, hogy egy kicsit változtassunk azokon a dolgokon, amelyek még nem voltak lefixálva - mondjuk egy játék vagy egyéb - szó szerint azt mondta nekem: "nem kell csinálnod semmit, én fogok tárgyalni, és ugyanazt az összeget fogjuk kapni, ezen nem is kell gondolkodnod, Bryce." Annyira szeretem ezért, de tényleg, mert sokkal több pénzt kaptam ezekért a dolgokért, mint magáért a filmért.

- mesélte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek