Starity

Demi Lovato megmutatta eklektikus stílusú kaliforniai házát - videó!

2022. szeptember 07. 18:06   |   Szerző: Four

Az énekesnő körbevezette az Architectural Digest nézőit különleges otthonában.

hirdetés

Demi Lovato megmutatta otthonát: az énekesnő egy hat hálószobával és hét fürdőszobával rendelkező kaliforniai farmházban lakik, amelyet teljes egészében az ízlése alapján rendezett be Kat Bell és James Drew segítségével. 

Lovato elmondása szerint "pszichedelikus" tematika szerint rendezte be a házat, és minden szobának külön hangulatot alakított ki. A híresség minél több színt és kontrasztot akart az otthonában, és nem félt az olyan merész párosításoktól sem, mint a padlizsánlila és az okkersárga árnyalat.

A változatosság mellett állandó a házban a kristályok jelenléte: Lovato nagyon szereti ezeket a különleges lakberendezési elemeket, így például vannak lámpái is, amelyeket kristályból alakítottak ki. 

A híresség a sminkszobája mellett nagy gardróbbal is rendelkezik, ennek ellenére nem fért el benne: néhány ruháját a vendégszobában helyezte el. 

Demi sokszor látja vendégül barátait, így aztán fontos számára, hogy a ház minél kényelmesebb és szórakoztatóbb legyen - a hálószobája és a stúdója viszont egyszerűbb berendezést kapott, hogy nyugodtan koncentrálhasson illetve pihenhessen.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek