Starity

Kourtney Kardashian szerint egy éve nem evett sült krumplit legidősebb fia

2022. szeptember 14. 14:02   |   Szerző: Four

A híresség elmesélte, miért nem engedi, hogy 12 éves fia, Mason sült krumplit egyen.

hirdetés

Kourtney Kardashian a WSJ magazin interjújában táplálkozási elveiről és a magánéletéről is mesélt, és többek között azt is elárulta, hogy legidősebb fia, a 12 éves Mason egy éve nem evett sült krumplit.

[Mason] a minap odajött hozzám, és azt mondta: 'Anya, ma szeretnék McDonald's sült krumplit, kérlek. Már egy éve nem ettem'. Én meg azt mondtam: 'Ez ma nem az a nap, sajnálom'.

Kardashiannak még két közös gyermeke van Scott Disickkel: a 10 éves Penelope és a 7 éves Reign: róluk rendszeresen posztol Instagramon, ám korábban elárulta, hogy Mason nem szereti a nyilvánosságot és róla ezért nem rak ki képeket.

Az interjú további részében Kourtney arról beszélt, hogy anno Nicole Richie hívta fel arra a figyelmét, hogy gondolkodjon kritikusabban a családja táplálkozási szokásairól. Richie a híresség elmondása szerint ajánlott neki egy könyvet, amelyben saját készítésű bébiételek receptjei voltak. 

Ő az egyik olyan barátom, akinek előbb születtek gyerekei, mint nekem. [A könyvből] rengeteget tanultam organikus termékekről és őszintén, megváltoztatta az életem a táplálkozás tekintetében. Aztán ez egy dominóeffektus volt: mikorra terhes lettem Penelopéval, már különböző tisztítókúrákat csináltam. 

- jelentette ki Kardashian, és hozzátette, a takarítóeszközeit is megpróbálja minél környezetkímélőbben összeválogatni.

Kourtney az interjú során azt is elárulta, hogy jelenleg szüneteltetik a babaprojektet férjével, Travis Barkerrel:

Elég megterhelő volt. Szünetet tartottam, hogy az esküvőre fókuszálhassak.

- mondta.

 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek