Starity

Brutális Jeffrey Dahmer kihívás terjed TikTokon

2022. október 30. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Jeffrey Dahmer áldozatairól szóló kihívás terjed a TikTokon. Elborzasztó képeket osztanak meg a résztvevők.

hirdetés
Brutális Jeffrey Dahmer kihívás terjed TikTokon
Fotó: Netflix

A Netflix új sorozata a sorozatgyilkos Jeffrey Dahmerről és az azt követő The Jeffrey Dahmer Tapes című dokumentumfilm gyomorforgató trendhez vezetett a TikTokon. A Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori című sorozat - amelynek főszerepében Evan Peters alakítja a hírhedt sorozatgyilkost, akit Milwaukee-i kannibálként vagy Milwaukee-i szörnyként is emlegetnek - a múlt havi megjelenése óta egyszerre döntött rekordokat és váltott ki heves vitákat, mivel sok néző azzal vádolta az életrajzi filmet, hogy túlságosan is borzalmas és érzéketlen a gyilkos áldozataival szemben.

Dahmer 1978 és 1991 között tizenhét fiatal férfit és fiút fojtott meg és darabolt fel, a rendőrség az otthonában még szörnyű polaroid felvételeket is talált a holttestekről.

Most pedig néhány TikTok felhasználó az eredeti fotók keresésében kezdet. Az úgynevezett "Jeffrey Dahmer polaroid kihívás" során a TikTokerek online keresik meg a képeket, majd lefilmezik és megosztják a reakcióikat.

A "Jeffery Dahmer áldozata polaroid" keresőszavak 531,2 millió megtekintést eredményeztek a platformon. A TikTok lépéseket tett ezen tartalmak eltávolítására, a felhasználók azonban továbbra is buzdítják egymást a megosztásra.

via Indy100

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek