Starity

Harry Stylest a menedzsere szakításra buzdítja

2022. november 01. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Harry Styles menedzsere nyomást gyakorol az énekesre, hogy szakítson Olivia Wilde-dal, mert túl sok negatív nyilvánosságot hoz neki.

hirdetés
Harry Stylest a menedzsere szakításra buzdítja
Fotó: Youtube/ Harry Styles As It Was screenshot

Harry Stylest állítólag a menedzsere arra kérte, hogy hagyja el Olivia Wilde-ot, de ő nem volt hajlandó megtenni. A kapcsolatuk a kezdete óta rengeteg kritikát kap, óriási körülöttük a negatív visszhang.

A legutóbbi hírek szerint pedig Wilde a DC-vel tárgyal, hogy csatlakozzon az univerzumhoz, még Styles a Marvellel dolgozott együtt. Valamint a színészi karrierje is megingott, mivel az utóbbi időben egyik filmjében nyújtott alakításával sem voltak teljesen elégedettek a kritikusok, de a rajongók sem.

Styles csapata állítólag amiatt aggódik, hogy Wilde körül rengeteg a botrány a Nincs baj, drágám cím film forgatása és válása miatt Jason Sudeikisszel, ami az énekes nevére is rossz fényt vethet. Egy forrás azt mondta a New Idea magazinnak, hogy a menedzsere arra biztatta, hogy fejezze be a kapcsolatát Wilde-dal, mert a színésznő rosszat tesz a karrierjének.

Hatalmas nyomás nehezedik rá, hogy kilépjen a kapcsolatból. A csúcson van, de az Oliviával való dráma mindezt veszélyezteti

- mondta a forrás.

Styles azonban nem hajlandó erre, és állítólag őrülten szerelmes a színésznőbe.

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek