Starity

Olivia Wilde hazudott Harry Stylesnak

2022. október 21. 08:08   |   Szerző: SzilviD

A dadus szerint Olivia Wilde hazudott Harry Stylesnak a volt férjével, Jason Sudeikisszel való kapcsolatáról.

hirdetés
Olivia Wilde hazudott Harry Stylesnak
Fotó: hu.depositphotos.com

Olivia WildeHarry StylesJason Sudeikis drámájának úgy tűnik, hogy még korántsem értünk a végére. Az utóbbi időben a korábbi sztárpár, Wilde és Sudeikis dadusa részletesen beszámolt a szakításuk körülményeiről. A legfrissebb hírek szerint a dadus azt mondta, hogy Wilde állítólag hazudott Stylesnak a kapcsolati státuszáról Sudeikisszel, amikor 2020-ban randevúzni kezdtek.

Wilde 2020 októberében találkozott Stylesszal, amikor elkezdték forgatni a Nincs baj, drágám című filmjüket. Végül novemberben kidobta Sudeikist. Ekkortájt jelent meg egy bulvármagazinban, hogy megcsalta a férjét.

A dada kijelentette, hogy Wilde azzal vádolta meg Sudeikist, hogy ő volt a forrás, és önvédelemből csinálta.

Olivia védekezett, és szerintem Harry Stylesért tette, mert azt akarta, hogy Harry sokáig azt higgye, hogy a dolgoknak vége, de nem így volt.

A dada elárulta, hogy még azután is, hogy Wilde novemberben elköltözött a családi házból, továbbra is szeretettel teli üzeneteket küldött Sudeikisnek, és a válásuk után hetekig járt a házba. A dada hozzátette, hogy Wilde ugyanabban az ágyban aludt, mint Sudeikis, meztelenül úszott a medencéjükben, és december 29-ig azt mondta neki, hogy szereti őt – amikor is Sudeikis és a dajka Londonba repült. Öt nappal később Wilde nyilvánosságra hozta Stylesszal való kapcsolatát.

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek