Starity

A volt bébiszitter szerint Olivia Wilde a hírneve miatt jött össze Harry Stylesszal

2022. október 19. 04:04   |   Szerző: Four

Nemrég interjút adott a bébiszitter, aki három évig vigyázott Jason Sudeikis és Olivia Wilde gyerekeire.

hirdetés
A volt bébiszitter szerint Olivia Wilde a hírneve miatt jött össze Harry Stylesszal
Fotó: elleusa/Instagram

Újabb részletek derültek ki a botrányinterjúból, amelyet Jason Sudeikis és Olivia Wilde gyerekeinek volt bébiszittere adott a Daily Mailnek. 

A neve elhallgatását kérő asszony amellett, hogy elárulta, milyen csúnyán zajlott Wilde és Sudeikis szakítása - arra is kitért, hogy szerinte a színésznő javarészt a hírneve miatt jött össze Harry Stylesszal.

Olivia ezek szerint úgy gondolta, Jason nem tünteti fel őt olyan jó fényben. Most, hogy Harryvel van, azt hiszem, élősködik a hírnevén, hogy a köztudatban maradjon. Olivia nem volt annyira jó színésznő vagy rendező, Jason szerint közepes volt. Most ott van a reflektorfényben, és Jason szerint mindig is ezt akarta.

- jelentette ki a nő a Page Six szerint.

A dadus elmondása szerint azért is volt váratlan Styles és Wilde románca, mert egy hónappal az első közös megjelenésük előtt (ez tavaly januárban volt) Olivia még "meztelenül, egy ágyban aludt Jasonnel" illetve korábban azt tervezte, hogy feleségül megy Sudeikishez.

Sudeikis és Wilde közös nyilatkozatban tagadta a dadus által felhozott vádakat, és elmondásuk szerint már hónapok óta zaklatja őket a nő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek