Starity

Közös nyilatkozatban tagadta a dadus állításait Jason Sudeikis és Olivia Wilde

2022. október 18. 08:08   |   Szerző: Four

A két színész szerint a bébiszitter őket és családtagjaikat is hónapok óta zaklatja.

hirdetés

Nagyon nem örült volt bébiszitterük botrányinterjújának Olivia Wilde és Jason Sudeikis: a két színész közös nyilatkozatban tagadta a dada által megfogalmazott vádakat: 

Szülőkként hihetetlenül lesújt bennünket, hogy a két kicsi gyerekünk korábbi bébiszittere hamis, durva vádakat fogalmazott meg nyilvánosan. Az, hogy már lassan 18 hónapja zaklat bennünket, a szeretteinket, közeli barátainkat és kollégáinkat, sajnálatos módon elérte a csúcspontot. Továbbra is arra fogunk koncentrálni, hogy megvédjük a gyerekeinket, és őszintén reméljük, hogy békén hagyja a családunkat.

- jelentette ki a két színész a Page Sixnek.

A dadus a Daily Mailnek adott interjúban többek között kijelentette, hogy Olivia állításai ellenére nem volt baráti az elválás a két színész között - sőt, Sudeikis annyira kétségbeesett, hogy a színésznő autója alá feküdt annak reményében, hogy így nem jut el a Harry Stylesszal közös randira. 

A bébiszitter továbbá elárulta, Sudeikis megtiltotta, hogy a gyerekei közelében Styles zenéjét hallgassa. Olivia pedig a forgatáson történő koronavírusos megbetegedésekre hivatkozva költözött el otthonról, ám Sudeikis szerint ez volt az a pillanat, amikor elhagyta őket. 

Az asszony szerint Olivia és Jason elkezdett párterápiára járni, ám míg a férfi szerette volna helyrehozni a kapcsolatukat, Olivia ekkor már Stylesba volt szerelmes. Kettejük csatározása pedig azt eredményezte, hogy a dadus fel akart mondani - ám állítása szerint végül Jason rúgta ki őt. (Habár a Page Six forrása szerint a nő maga mondott fel.)

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek