Starity

Johnny Depp veszített Amber Heard ellen

2022. november 25. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Johnny Depp bár megnyerte a tárgyalást, mégis veszített Amber Heard ellen. A színésznő nevét többen gépelték be a Google keresőben.

hirdetés
Johnny Depp veszített Amber Heard ellen

Amber Heardről rengeteget írnak az utóbbi időben a lapok, főleg abban az időszak volt ez így, amikor zajlott a rágalmazási per közte és Johnny Depp között. De azóta is szolgáltat híreket rendszeresen, legutóbb például az derült ki, hogy bepereli a biztosítóját

Most pedig úgy néz ki, hogy egy új kutatás miatt kijelenthető, hogy ő a legtöbbet keresett híresség Google-ön. A CelebTattler hollywoodi híroldal a Google 2022-es keresési trendjeinek adatait elemezte. Több mint 150 jelentős hírességet követett nyomon, és végül Heardnek ítélte meg az első helyet. 

Heard felülmúlta Kim Kardashiant, Pete Davidsont, Elon Muskot, Tom Bradyt és még a néhai Erzsébet királynőt is. Csak az Egyesült Államokban színésznőre havonta átlagosan 5,6 millió keresés érkezett. A második legkeresettebb pedig nem más, mint Johnny Depp, akinek a nevét havonta 5,5 milliószor gépelték be a keresőbe.

Erzsébet királynő a harmadik helyen áll, havi 4,3 millió Google-kereséssel az év során. A futballsztár, Tom Brady a negyediken. Kim Kardashian és az exe Pete Davidson az ötödik, illetve a hatodik, Elon Musk pedig a hetedik lett. 

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek