Starity

Károly király szeretne kimaradni Harry herceg és Meghan Markle botrányából

2022. december 12. 06:06   |   Szerző: Four

A királyi család szakértője szerint III. Károly király nem szeretne részt venni az adok-kapokban.

hirdetés

Múlt héten jelent meg Harry herceg és Meghan Markle netflixes dokusorozatának első három része - és mint ahogy az várható volt, nagy botrányt kavart. 

Tom Bower író, a brit királyi család szakértője szerint III. Károly király nem szeretne részt venni az adok-kapokban és amennyire lehet, kimaradna a drámából. 

Sokkolta őket [a családot] ez az egész. A kérdés az - és ez valóban a levegőben lóg - hogy interjút adnak-e annak érdekében, hogy megcáfolják a vádakat, vagy megfosztják Harryt és Meghant a címeiktől.

- nyilatkozta Bower a Page Sixnek. 

Habár sokan úgy gondolták, hogy Erzsébet királynő halála kapcsán Harry herceg és Meghan Markle kibékül a királyi családdal - Bower szerint "esélye sem volt ennek".

A helyzet pedig úgy tűnik, változatlan, és az új király amennyire lehet, szeretne eltávolodni sussexiek által kirobbantott botránytól:

A probléma az, hogy Károly gyűlöli a konfrontációt, és egy illető, aki nemrég együtt vacsorázott vele, elárulta nekem, hogy a király szeretne kimaradni az egészből. De attól tartok, ez lehetetlen lesz.

- jelentette ki Bower.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek