Starity

A Fehér Lótusz jelmeztervezője szerint egy dolog előre elárulta az egyik szereplő halálát

2022. december 13. 08:08   |   Szerző: Four

A nagy sikerű sorozat záróepizódjából kiderült, ki az, aki nem élte túl a nyaralást.

hirdetés

A cikk spoilereket tartalmaz!

Tegnap jelent meg A Fehér Lótusz második évadának záróepizódja, amelyből kiderült, hogy a Jennifer Coolidge által alakított Tanya - habár közönségkedvenc volt - nem térhetett haza a szicíliai nyaralásból. 

A karakter halálát azonban a szemfüles rajongók már előre tudhatták - méghozzá a jelmeze alapján, amelyet az utolsó rész beharangozójában is láthattak. 

A sorozat jelmeztervezője, Alex Bovaird ugyanis tett egy rejtett utalást Tanya sorsára azzal, hogy az utolsó jeleneteiben a Keresztapából ismert ikonikus Michael Corleone feleségéhez (Apolloniához) hasonlóan egy rózsaszín virágos ruhát viselt. Apollonia egy Tanyáéhoz szinte megszólalásig hasonlító ruhában halt meg: egy férjének szánt, autóba rejtett bomba ölte meg.

A Fehér Lótuszban egyébként látható is ez a ruha egy próbababán: Bert, Dominic és Albie "Keresztapa-túrájának" egyik állomásán.

Nagyon meglepődtem az internetes nyomozók képességén, hogy ilyen gyorsan összerakták a dolgot. Amikor láttam Evan Ross Katz tweetjét Tanya haláláról a Keresztapa-baba kapcsán, teljesen lenyűgözött.

- lelkesedett Bovaird.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek