Starity

Vidám karácsonyi képeslapot posztolt Vilmos herceg és Katalin hercegné

2022. december 14. 09:09   |   Szerző: Four

Wales hercege és hercegnéje karácsony alkalmából posztolt közös családi fotót.

hirdetés

Az idei év sem maradhatott el karácsonyi üdvözlőkártya nélkül Katalin hercegné és Vilmos herceg esetében. Wales hercege és hercegnéje egy vidám nyári fotót posztolt, amely a People szerint idén, norfolki birtokukon, Anmer Hallban készült.

A brit trónörökös a feleségével és három gyermekükkel, a 9 éves George-dzsal, a 7 éves Charlotte-tal és a 4 éves Louisszal sétál kézenfogva a fotón, amelyet Matt Porteous készített. 

Új családi fotó az idei karácsonyi képeslapra!

- írta a pár a képhez.

A fotó sokak szerint szokatlanul laza, kötetlen hangulatot áraszt a korábbi évek képeihez hasonlítva: Katalin hercegné és Vilmos herceg is farmert, illetve az egész család kék tónusú ruhákat visel - talán ezzel a néhai II. Erzsébet előtt akartak tisztelegni, akinek köztudottan a kék volt a kedvenc színe.

A walesi párra feltehetően nagy nyomás nehezedik Vilmos herceg testvére, Harry herceg illetve Meghan Markle nemrég megjelent dokusorozata miatt, emellett Károly király reakciójára is sokan kíváncsiak. A király azonban Tom Bower szakértő szerint leginkább szeretne kimaradni minden botrányból.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek