Starity

Csalónak nevezte Harry herceget és Meghan Markle-t a Spotify egyik részlegének vezetője

2023. június 19. 19:07   |   Szerző: Four

A két hírességről nemrég a szolgáltató egyik részlegének vezetője nyilatkozott kendőzetlenül.

hirdetés

Mint ahogy korábban írtuk, Harry hercegről és Meghan Markle-ről kiderült, hogy megszakították az együttműködést a Spotify-jal - annak ellenére, hogy 2020-ban 20 millió dolláros szerződést kötöttek a gyümölcsöző közös munka reményében. 

Habár a nyilatkozatban közös megegyezést említenek, sokak szerint azért maradt abba a projekt, mert Markle-ék nem gyártottak elég tartalmat (így pedig nem is kapják meg a szerződésben foglalt teljes összeget). Két és fél év alatt 13 órányi kontentet készítettek a platformra, amely a Spotify sportrészlegét vezető Ben Simmons szerint édeskevés egy ilyen volumenű együttműködés esetében.

A kicse**ett csalók. Egy ilyen podcastet kellett volna indítanunk velük.

- mondta Ben, és azt is elárulta, őt is felhívták, hogy segítse ki Harry herceget podcast ötletével kapcsolatban - ám a dolog kudarcba fulladt.

A Page Six bennfentese szerint is "lustának" számított a két híresség, főleg az Obama házaspárral szembeállítva, akik hasonló szerződést kötöttek és több évadnyi podastet hoztak össze. 

A Spotify olyan emberekre szeretne fókuszálni, akik erős hallgatottsággal rendelkeznek, mint Alex Cooper, Dax Shepard vagy Emma Chamberlain. Rengeteg nagyszerű tartalomkészítő van, akik nagyon ügyesek. Meghan és Harry a kívülállók, azt hiszem lustának és nehezen kezelhetőnek bizonyultak.

- jelentette ki az illető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek