Starity

A Velünk véget ér írónője így reagált a Blake Lively ruháit illető kritikákra

2023. június 26. 18:06   |   Szerző: Four

Blake Lively a film főszereplője, sokaknak nagyon nem tetszettek az outfitjei.

hirdetés

Korábban több kiritika érte a Velünk véget ér filmváltozatát: egyrészt egyes rajongóknak nem tetszett a szereplőválasztás, másrészt többen kritizálták a főszereplő Blake Lively outfitjeit a kiszivárgott forgatási fotókon.

A regény írója, Colleen Hoover - aki közreműködik a produkció készítésében - reagált a fanok panaszaira.

Láttatok pár outfitet, mindegyiket kontextus nélkül. Én emiatt nem aggódom. Nem emlékszem, hogy egyáltalán leírtam volna, milyen ruhákat viselnek. Nem érdekel, mi van rajtuk, nálam a lényeg a párbeszéd és maga a történet.

- mondta. 

Emellett arra is reflektált, hogy sokak szerint Lively és Baldoni túl idős az általuk alakítottak korához képest. (Blake 35, Justin Baldoni 39 éves.)

Amikor anno a Velünk véget ért írtam, a fiatal felnőtt kategória nagyon népszerű volt. Egyetemista korú karakterekről írtam, ez volt a szerződésemben. Nem tudtam, hogy az idegsebészeknek "50 évig" kell iskolába járniuk. Nincs huszonéves idegsebész.

- mondta, és hozzátette, a film forgatása kapóra jött, hogy ezt a csorbát kiköszörülje.

Amikor elkezdtük megalkotni a filmet, úgy voltam vele, hogy "meg kell öregítenem a karaktereket", mert ezt elrontottam [a könyvben]. Szóval ez az én hibám.

Az írónő szerint ha elkészül a film - amelynek forgatása nemrég határozatlan időre leállt - akkor a rajongók egyáltalán nem lesznek csalódottak:

Megnéztem az eddig elkészült jeleneteket. Nem vagy sírós típus, tudom, hogy érzelmes könyveket írok, de nem vagyok egy érzelmes ember. De a forgatáson rengeteget sírtam. Srácok, olyan boldogok lesztek. Én hihetetlenül örülök, és most az elvárásaim már az egekben vannak és ott is maradnak. 

- állította.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek