Starity

Kiakadtak a rajongók, hogy csak öt epizódos lesz Az idol

2023. június 27. 21:09   |   Szerző: Four

Felháborodtak Az idol rajongói, hogy már csak egy új epizódja lesz az évadnak.

hirdetés
Kiakadtak a rajongók, hogy csak öt epizódos lesz Az idol
Fotó: theidol/Instagram

Rossz hírt kaptak Az idol rajongói: vasárnap kiderült ugyanis, hogy a sorozat az eredetileg beharangozott hat epizód helyett csak öt epizódos lesz, amely azt jelenti, hogy a fináléra jövő héten kerül sor.

A fanok szerint csak most kezdett el beindulni a történet - így aztán sokan nem értik, hogy fogják a készítők egy epizód alatt elvarrni a szálakat.

"Most komolyan, ennyi dráma és ellentmodás csak öt epizódért??? Úgy érzem, elvesztegettem az időmet azzal, hogy megnéztem. Nagyon-nagyon csalódott vagyok."

- írta le kommentben az egyik rajongó.

Egy másik fan szerint a rendező, Sam Levinson vághatott ki több jelenetet is a túlzott szexualitásra utaló kritikák miatt.

"Bocsánat, de jövő héten lesz Az idol záróepizódja??? A sztori csak most kezdett el kibontakozni, Sam Levinson elveszítette az eszét."

- panaszkodott egy másik illető, egy harmadik rajongó szerint pedig "a szexjelenetek helyett a történetet kellett volna pörgősebbé tenni."

A Page Six szerint a hirtelen lezárás egyik oka lehet, hogy Amy Seimetz és Joe Epstein, a produkció eredeti készítői a gyártás 80%-ánál kihátráltak, és Sam Levinson kapta meg a rendező feladatot, teljesen megváltoztatva a történet alakulását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek