Starity

Irina Shayk felfedte a lánya különleges nevének jelentését

2023. augusztus 03. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Bradley Cooper és Irina Shayk nehéz helyzetben találták magukat, de nagyon jól boldogulnak. Bár már szakítottak, együtt nevelik a közös gyermeküket.

hirdetés

Bradley Cooper és Irina Shayk 2019 júniusában szakítottak, de azóta is nagyon erős a kapcsolatuk, amikor a közös gyermekükről, Lea de Seine-ről van szó. Azonban Shayk kifejezetten nem szereti a co-parenting kifejezést, aminek nincs magyar megfelelője, de a megosztott szülői felügyeletet jelenti. 

Sose értettem ezt a co-parenting kifejezést. Amikor a lányommal vagyok, 100%-ban anya vagyok, és amikor az apjával van, ő 100%-ban az apja

- mondta korábban Shayk. 

Coopernek és Shayknak 2017. március 21-én született meg a kislánya. A hír két héttel később látott napvilágot. Az E! News szerint Lea de Seine Shayk Coopernek nevezték el. Shayk most elárulta, honnan jött a gyermekük neve. Az apai nagymamája, Galina előtt tisztelegtek:

Apám édesanyja volt az egyik legerősebb nő az életemben

- mondta Shayk a Harper's Bazaarnak 2019-ben, és kifejtette, hogy ez inspirálta kislányuk keresztnevét, a Leát. Galina, aki 2013-ban halt meg, négy évvel Lea születése előtt, a második világháborúban a nácik ellen harcolt, és kémként tevékenykedett a Szovjetunió Vörös Hadsereg hírszerző részlegének kémjeként Sztálin alatt.

Galina azonban több volt, mint háborús hős. Ő segített felnevelni Shaykot, miután az apja - egy szénbányász - tüdőbajban meghalt, amikor a lány 14 éves volt. Addigra már mindkét nagyapja meghalt.

Soha nem voltak körülöttünk férfiak. Nagyon inspiráló volt egy nőkből álló családban felnőni, mert az ember olyan sokat tanul az életében lévő erős nőktől

- mondta.

via Nicki Swift

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek