Starity

Dühösek a rajongók: sokan kiakadtak az És egyszer csak... új epizódjára

2023. augusztus 07. 19:07   |   Szerző: Four

A produkció legújabb része rengeteg Szex és New York-rajongó szerint kiakasztó volt.

hirdetés

A cikk spoilereket tartalmaz!

Nagy a felháborodás az És egyszer csak... új epizódja kapcsán. A legutóbbi részben Carrie (Sarah Jessica Parker) és Aidan (John Corbett) hosszú idő után újra egy pár lesznek, és Carrie ezúttal annyira belezúg a férfiba, hogy elkezdi azt latolgatni, vajon a Mr. Biggel (Chris Noth) kötött házassága hiba volt-e. 

Corbett és Parker karaktere ugyanis a Szex és New Yorkban többször is összejött, és bár Aidan volt Carrie másik nagy szerelme, az újságíró végül mindig Mr. Big karjaiban kötött ki (és hozzá is ment feleségül a Szex és New York első filmes folytatásában). 

A rajongók között nagyon vegyes fogadtatásra lelt az új rész: sokan a Szex és New York arcul csapásának gondolják, hogy a készítők az immár elhunyt Mr. Big létjogosultságát megkérdőjelezték. 

"Azt sugallni, hogy Mr. Big egy hiba volt, sértő arra a közönségre nézve, amely 25 éven át veletek volt és imádta őt és Carrie-t egy párként."

- írta Instagramon egy kommentelő.

"A Szex és New York rajongója vagyok, amióta a sorozat megjelent. Carrie Biggel való kapcsolata - akihez feleségül ment és aki tragikus módon elhunyt - több tiszteletet érdemel. Jobb lett volna, ha Carrie nem lép tovább ilyen hamar Aidannel, és a készítők nem hagyják, hogy hibának gondolja a közös életét Biggel."

- jelentette ki egy másik fan.

"Carrie azon gondolkodik, hogy Big vajon hiba volt-e, mindeközben pedig éli az életét a dollármilliókból, amit Big hagyott rá."

- jegyezte meg szarkasztikusan egy újabb rajongó.

"15+ éven át néztem ezt a sorozatot, és a Bigről szóló sor mélyen bántó volt. Ne tegyétek ezt a nézőitekkel. Olyan érzés, mintha az összes eddig történt dolgot kidobtátok volna a kukába."

- fájlalta ismét egy fan. 

De van olyan elmélet is, mely szerint a készítők ezzel a forgatókönyvvel akarnak még jobban eltávolodni a korábban szexuális zaklatással megvádolt Chris Noth-tól

A Time magazin újságírója szerint azért is megkérdőjelezhető Aidan és Carrie többedjére bimbózó kapcsolata, mert míg Aidan karaktere mindig melegszívű volt és megbízható, "Carrie örökké önző volt, pont mint Big - ezért is működtek olyan jól együtt. Megérdemelték egymást, és valahogy megtalálták a módját, hogy jobbá tegyék egymást."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek