Starity

Ezért jár mindenhová piros ruhában Hailey Bieber

2023. augusztus 29. 11:11   |   Szerző: Four

A híresség egy új korszakát éli, kiderült, miért jelenik meg mostanában mindig pirosban.

hirdetés

Hailey Bieber komolyan veszi a marketinget, ha a saját szépségmárkájáról van szó: a modellt az utóbbi időben többször is piros outfitben fotózták, és mint kiderült, mindez egy szájfény miatt történt. 

Bieber ugyanis a napokban dobta piacra sajátmárkás, limitált kiadású epres szájfényét, és az ezzel kapcsolatos promóciós eseményekre stílszerűen pirosban érkezett.

Hétfőn New Yorkban reklámozta a Rhode termékét egy élénkpiros Vivienne Westwood ruhában, majd átöltözött egy fehér Marc Jacobs miniruhába, de megtartotta hozzá a piros kiegészítőket. Végül egy - szintén piros - Ermanno Scervino outfitben fotózták a hírességet, akit férje, Justin Bieber is elkísért, de rá úgy tűnik, nem vonatkozott Hailey dress code-ja. Az énekes szürke melegítőben, rózsaszín sapkában és Crocs papucsban mutatkozott. 

Hailey és Justin egyesek szerint a házasság mellett munkakapcsolatba került: miután egyre valószínűbb, hogy az énekes megvált menedzserétől, Scooter Brauntól, sokak szerint Hailey vette át a férfi szerepét és most már ő kíséri el minden szakmai meetingre férjét. 

 

 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek