Starity

Justin Bieber új dalokat készít, de már nem Scooter Braun közreműködésével

2023. augusztus 24. 01:01   |   Szerző: Four

Az énekes több forrás szerint is búcsút mondott a menedzserének, aki a kezdetektől együtt dolgozott vele.

hirdetés

Talán Scooter Braun egyik legrégebbi kliensének számít Justin Bieber, akivel már a karrierje kezdete óta együtt dolgozott a menedzser. 

A Braun körüli botrány kapcsán nyilatkozó források szerint azonban ennek az együttműködésnek valószínűleg befellegzett. Egyelőre sem Bieber, sem Braun nem nyilatkozott, de a People magazin informátora szerint a zenész jelenleg új dalokon dolgozik, ezúttal azonban már Scooter segítsége nélkül. Sőt, egyesek szerint már egy éve egy szót nem beszéltek egymással. 

Justin már fél éve dolgozik az új albumán. Scooter és az SB Projects azonban egyetlen stúdiófelvételt sem hozott össze, semmit sem csinált az új albummal kapcsolatban. Justin és Scooter kapcsolata kifulladt. 

- mesélte egy bennfentes. Rossznyelvek szerint Bieber az utóbbi időben "nagytakarítást tartott" a közvetlen környezetében, és elege lett abból, ahogyan Scooter intézte az ügyeit. 

A magazin egy másik forrása Ariana Grandéról is hasonlót mesélt, aki szintén Braun egyik régi ügyfele. 

Jóban maradtak, de Ariana túlnőtt rajta, és izgatottan várja, hogy új irányba forduljon a karrierje. Igen, jelenleg folynak a tárgyalások a szerződések miatt. De ez Ariana döntése. Eljött az ideje annak, hogy valami újba kezdjen. 

- mondta az illető. 

Habár eddig sem Grande, sem Bieber képviselői nem erősítették meg a hírt, annyi biztos, Demi Lovato menedzsmentje a napokban igazolta, hogy az énekesnő búcsút mondott Braunnak. 

Az, hogy egyre több pletyka érkezik Braun és az A-listás ügyfelei rizikós viszonyáról, egyesek szerint annak köszönhető, hogy a férfi vissza szeretne lépni menedzseri teendőitől és most már  inkább egy dél-koreai óriásvállalat CEO-jaként tevékenykedne. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek