Starity

Kylie Jenner exe, Travis Scott is ott volt azon a koncerten, amelyen felvállalta új kapcsolatát

2023. szeptember 06. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Kylie Jenner és Timothée Chalamet Beyoncé koncertjén vállalták fel a kapcsolatukat, de az eseményen ott volt még valaki, a reality-sztár exe, Travis Scott.

hirdetés

Travis Scottot ugyanazon a Beyoncé-koncerten vették észre, amin az exe, Kylie Jenner nyilvánosan megerősítette kapcsolatát Timothée Chalamet-vel.

A rapper egy X-en (korábbi nevén Twitteren) terjedő videóban látható, amint a stadion fő emeletén sétál, miközben a biztonsági szolgálat vezette át a tömegen. Nem ugyanazon a részen tartózkodott, mint Kylie Jenner, ő ugyanis egy külön VIP szekcióban volt a közönség közepén. 

A közösségi média felhasználói a kommentszekcióba kitárgyalták a témát, elmondták a gondolataikat és véleményüket arról, hogy a rapper majdnem összefutott az exével, illetve Chalamet-vel, aki az éjszaka folyamán végig Kylie-val maradt. 

Egyikük azt írta: "vajon mit csinált, amikor meglátta Kylie-t és Timothée-t", míg egy másik hozzátette: "biztos, hogy rosszul volt".

Scott és Jenner 2017-től kezdve jártak, amíg idén januárban meg nem erősítették a szakításukat. A párnak két közös gyermeke van, az ötéves Stormi és egyéves Aire.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

kapcsolat szerelem ex
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek