Starity

Rosszindulatú pletyka terjed Barack Obamáról

2023. szeptember 12. 18:06   |   Szerző: SzilviD

Barack Obamát megvádolta egy férfi, hogy 1999-ben szexuális viszonyt folytatott vele.

hirdetés

Egy férfi azzal vádolja Barack Obamát, hogy 1999-ben látta cracket szívni egy limuzinban. Larry Sinclair, akit egyébként korábban csalásért ítéltek el, állítja, szexelt az Illinois állam akkori szenátorával, miután a demokrata politikus cracket szívott.

Sinclair eredetileg akkor állt elő állításaival, amikor Obama 2008-ban először indult az elnökválasztáson. Állítólag még a hazugságvizsgálót is bevállalta volna, de senkit sem érdekelt a mondandója.

250 dollárt adtam Baracknak, hogy kifizessem a kokaint, elkezdtem egy sort felrakni egy CD-re, hogy szippantsak, és a következő pillanatban pedig azt láttam, hogy elővett egy kis pipát, és szívja

- mondta Sinclair.

Nem sokkal később azt is állította, hogy ő és Obama "kétszer szexeltek".

Fogalmam sem volt róla, hogy ki ő. Baracknak biztosan nem ez volt az első alkalom, és szinte fogadni mernék rá, hogy nem is az utolsó

- tette hozzá.

Sinclair elítélt bűnöző, aki Coloradóban, Arizonában és Floridában is rács mögött ült lopásért, hamisításért és csalásért, illetve "hosszú múltra tekint vissza" a megalapozatlan állítások terén. Mindezért kicsi az esélye, hogy hitelt lehet adni a szavainak. 

via Radar Online

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek