Starity

Hírességek, akik kedvelik a kártyajátékokat

2023. szeptember 11. 18:06   |   

A rajongók imádnak minden tudni kedvenceikről, legyen szó a sport, a zene, a divat, vagy éppen a filmek világáról. Másrészt pedig, nyilván maguknak a sztároknak is megfelel ez a helyzet, hiszen az ő számukra is fontos, hogy ne vesszenek feledésbe, hogy beszéljenek róluk.

hirdetés
Hírességek, akik kedvelik a kártyajátékokat
Fotó: Image by J Laso from Pixabay

A rajongók imádnak minden tudni kedvenceikről, legyen szó a sport, a zene, a divat, vagy éppen a filmek világáról. Másrészt pedig, nyilván maguknak a sztároknak is megfelel ez a helyzet, hiszen az ő számukra is fontos, hogy ne vesszenek feledésbe, hogy beszéljenek róluk.

Ezt az áldott, vagy áldatlan munkát pedig elvégzik a bulvárlapok és a bulvármédia képviselői, akinek a jóvoltából tudhatjuk, hogy melyik sztár pontosan mivel is szeret foglalkozni, ha nem éppen azt csinálja, amiről ismerjük őt.

A rajongókat pedig nyilván nem az érdekli, ha a kedvenceik olyanok mint ők, tehát, hogy szoktak-e elmosogatni, hordják-e iskolába a kölykeiket, hanem azok a dolgok, amik az átlagembertől távol állnak. Az egyik ilyen, érdeklődésre számot tartó dolog pedig nyilvánvalóan a szerencsejátékok élvezete.

Ehhez ráadásul ma már nekik sem feltétlenül kell kitenniük a lábukat villájukból, hiszen számos olyan online platform létezik, mint a casinobalkan, ahol lehetőségük van erre a típusú szórakozásra.

Az online szerencsejáték oldalakon a látogatók találhatnak különböző kaszinó játékokat, amilyen a rulett, vagy a nyerőgépek, de vannak itt változatos kártyajátékok és versenyek is, legyen szó blackjackről, baccarat-ról, vagy éppen pókerről.

Sztárok az asztalnál

Nyilván vannak, akik a kártya iránti szenvedélyüknek online formában tesznek eleget, de a legtöbben azért jellemzően élőben játszanak, gyakran más ismert személyekkel. Nézzünk a folytatásban néhány olyan ismert személyt, akik előszeretettel verik a blattot.

Martina Navratilova

A nyolcvanas évek tenisz ikonja nem csak a teniszütővel bánik ügyesen, hanem a kártyapaklival is. Navratilova elsősorban a bridzsezést kedveli és szívesen látogatja a különböző bridzsklubokat. Rajongása odáig terjed, hogy online tanfolyamot is indított, ahol a játékra oktatja az érdeklődőket.

Omar Sharif

Az Arábiai Lawrence, a Dr. Zsivágó és egyéb filmsikerek főszereplője az előbb említett teniszezőnőhöz hasonlóan a bridzsjáték kedvelője. Arról nincsenek információink, hogy ők ketten esetleg ültek-e már egy játékasztalnál, de sose lehet tudni. Sharif elmondása szerint a bridzs remek kikapcsolódási lehetőség, amellyel kiszakadhatunk egy rövid időre a mindennapokból.

Ben Affleck

A többek között Batman megszemélyesítésével ismertté vált Affleck a póker kedvelője. Olyannyira érdeklődött ez a kártyajáték iránt, hogy még egy edzőt is alkalmazott, aki segített neki elsajátítani a játék rejtelmeit. A pókerről érdemes tudni, hogy az a játék, amely csak nagyjából fele-fele arányban szerencse és tudás játéka. A stratégia sokat segíthet a nyerésben. Akik Afflecket látták játszani, azt mondják, ügyesen alkalmazza a különböző stratégiákat.

Korda György

Felsorolásunk végére pedig kerüljön egy magyar sztár. Korda György, a Reptér, a Mamma Maria és számos egyéb sláger előadója, aki ma is igen népszerű. Őt sokat a póker magyar koronázatlan királyának tekintik, a tévében is láthattuk, amint versenyeket közvetít. Saját bevallása szerint hatévesen kezdett kártyázni, ma pedig szívesen látogat ebből a célból Las Vegasba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

sport fogadás online
hirdetés

Ajánlott cikkek