Starity

Benne lesz Timothée Chalamet és Bad Bunny a The Kardashians című műsorban?

2023. szeptember 29. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Sokakat izgat a kérdés, hogy Kendall és Kylie Jenner jelenlegi párjai, Timothée Chalamet és Bad Bunny benne lesznek-e a The Kardashians című show-ban.

hirdetés
Benne lesz Timothée Chalamet és Bad Bunny a The Kardashians című  műsorban?
Fotó: Instagram / krisjenner

Kendall Jenner Bad Bunnyval randizgat, még Kylie Jenner Timothée Chalamet-vel, de vajon látjuk-e őket a Kardashian család műsorában? Ben Winston, a Hulu doku-sorozatának executive producere részleteket árult el arról, mire számíthatnak a rajongók a következő epizódokban.

Winston a Variety-nek elmondta, hogy sem Chalamet, sem Bad Bunny nem forgatott a sorozathoz. De vajon fognak-e?

No comment. Semmi olyat nem tudok mondani, ami jót hozna nekem ezzel kapcsolatban. Ha azt mondom, hogy remélem, akkor az hirtelen címlapra kerül, és hirtelen nem kapok hozzáférést. Ezzel nem tudok nyerni. Szóval csak annyit mondhatok, hogy nem forgattunk semmit

- mondta Winston.

A pletykák szerint Kim Kardashian Odell Beckham Jr. randizik, Winston arra is reagált, hogy erről a kapcsolatról szó lesz-e:

Kim olyan sokat oszt meg velünk a kamera előtt. Azt hiszem, számára ez az évad inkább arról szól, hogy hogyan zsonglőrködik az őrületesen őrült élete között, hogy ő a dolgos anyuka, a király üzletasszony, és a felelősségről, ami egyre nő, ahogy egyre több és több szerepet vállal. Mindezzel való zsonglőrködés - plusz a jog, és a szociális reformja - idén nagy része a műsornak

- mondta.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek