Starity

Követői szerint ezért hozta nyilvánosságra a kapcsolatát Kylie Jenner

2023. szeptember 12. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Sokáig titkolták a románcukat Timothée Chalamet-vel, most pedig szinte nem telik el nap, hogy ne hallanánk a kapcsolatukról.

hirdetés

Kylie Jenner és Timothée Chalamet néhány napja Beyoncé koncertjén vállalták fel először a kapcsolatukat. Már tavasz óta pletykálták, hogy találkozgatnak, a Kardashian-Jenner rajongók szerint furcsa, hogy annyi titkolózás után, most ennyire gyakran látni a párt nyilvánosan. 

Az egyik rajongó rámutatott, hogy gyanús az időzítés, és számos fotót osztott meg Kylie Jenner és a családja hamarosan megjelenő projektjeiről - különösen a Hulu sorozatuk, a The Kardashians negyedik évadáról. Több kommentelő is egyetéretett vele, hogy azért lépett most Kylie Jenner a nyilvánosság elé, hogy a műsorukat reklámozza. Sőt, egyes kommetelők odaáig mennek, hogy Chalamet szerintük fel fog tűnni a The Kardashians új évadában. 

Egy forrás azonban ez utóbbit cáfolta, szerinte Chalamet nagyon figyel arra, hogy milyen kép él róla az emberekben, és nem fog feltűnni a valóságshowban. 

Nem hiszem, hogy fel fog bukkanni a valóságshowban, ahogyan néhány más Kardashian-udvarló tette, és nem hiszem, hogy Kylie elvárná tőle

- mondta a forrás.

A The Kardashians szeptember 28-án tér vissza a Hulura. 

via The Sun

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek