Starity

Khloe Kardashian a testvéreit bízta meg párkereséssel - nem bízik a saját ízlésében

2023. október 20. 20:08   |   Szerző: Four

Legutóbbi kapcsolata elég rosszul sikerült, rendszeresen csalta a szerelme.

hirdetés

Khloe Kardashian már nem bízik a saját ízlésében: a híresség a realityjében bevallotta, örülne neki, ha a testvérei összeállnának, és keresnének neki egy megfelelő társat. 

Mindez annak kapcsán került szóba, hogy Kris Jenner valóban elvállalta ezt a feladatot, de nem a lányának, hanem volt vejének, Scott Disicknek keresett párt, Khloe-val együtt.

Kardashian pedig ihletett kapott az édesanyja ötlete kapcsán:

Amikor majd készen állok a randizásra, nem fogok megharagudni, ha a nővéreim ugyanezt megteszik értem, mert valószínűleg jobbat választanának nekem, mint én magamnak. Legtöbbször nem igazán bízom a döntésemben. 

- mondta, majd így folytatta:

Egek, ha mind a négyen összefognának, hogy ezt megtegyék értem... Hűha. Ha azok a srácok túlélik azt a 10 perces beszélgetést, akkor mindenképpen megérdemlik, hogy randizzanak velem, már csak a kínzás miatt is, aminek alávetnék őket. 

- jelentette ki. 

Valószínűleg nem sok esély van arra, hogy a Kardashian nővérek a közeljövőben párt keresnek a húguknak, főleg úgy, hogy Khloe még mindig együtt lakik csalfa exével. Kimnek ugyan volt egy próbálkozása a 365 nap főszereplőjével, de a színész udvariasan visszautasította Khloe-t. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek