Starity

Ejtették a szexuális zaklatás vádját az Én vétkem sztárja ellen

2023. október 24. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Gabriel Guevarát felmentették, miután letartóztatták szexuális zaklatás miatt.

hirdetés

Gabriel Guevarát elengedték az olasz hatóságok, mivel felmentették a szexuális zaklatás bűntette alól. Ügyvédje, Pedro Fernández González ezt egy nyilatkozatban jelentette be:

A velencei bíróság, ahogyan nem is lehetett volna másként, a Gabriel Guevara elleni teljesen szabálytalan és értelmetlen elfogatóparancsot eltörölte, teljes felmentést és az olaszországi fogva tartásának megszüntetését határozta el.

Az eset még szeptemberben történt, a spanyol színész azóta visszatért Spanyolországba, "és normális keretek között folytatja a szakmai karrierjét".

Gabriel Guevarát szeptember 3-án tartóztatták le Velencében, amikor az olasz városban volt, hogy részt vegyen a helyi filmfesztiválon. Az éjszakát a rendőrségen töltötte egy Franciaországban történt szexuális zaklatás miatt, majd később elengedték.

A letartóztatása megakasztotta az Én vétkem folytatásának munkálatait. Amazon Prime Video még nem reagált arra, hogy ejtették a vádakat a színész ellen, bár korábban bejelentették, hogy várható a film folytatása. 

via Marca

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek