Starity

Letartóztatták az Én vétkem spanyol sztárját

2023. szeptember 10. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Gabriel Guevara spanyol színészt szexuális zaklatás vádjával letartóztatták a Velencei Filmfesztiválon.

hirdetés
Letartóztatták az Én vétkem spanyol sztárját
Fotó: Amazon Prime Video / Én vétkem

Gabriel Guevara spanyol színészt, a Prime Video nagysikerű Én vétkem című filmjének sztárját letartóztatták a Velencei Filmfesztiválon. Guevara ellen nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben egy franciaországi szexuális zaklatás miatt. A velencei rendőrség megerősítette a letartóztatást, amelyről eredetileg a La Nuova című velencei napilap számolt be.

Ügyében a fellebbviteli bíróság fog dönteni, mielőtt a kiadatási eljárás megkezdődhetne. A bántalmazásról vagy a letartóztatásról egyelőre nem közöltek további részleteket.

Guevarát az olasz állami rendőrség szombaton, szeptember 2-án vette őrizetbe Velencében, egy nappal azelőtt, hogy vasárnap, szeptember 3-án átvette volna a Filming Italy által kiosztott legjobb fiatal színésznek járó elismerést. Letartóztatásának hírére a Filming Italy lemondta a díjátadót, amely szerintük "elővigyázatossági intézkedés" volt, amíg az ellene folyó eljárás kimenetelét le nem zárják.

Guevara 2018-ban vált ismertté a norvég Skam sorozat spanyol adaptációjában, amiben Cristian Miralles Haro alakította. Az Én vétkem pedig egy 2023-as spanyol romantikus dráma, amely két mostohatestvér románcáról szól. 

via Hollywood Reporter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek