Starity

Az Alkonyat rendezője szerint a Stúdió nem gondolta, hogy Robert Pattinson elég vonzó

2023. november 25. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Az Alkonyat rendezője, Catherine Hardwicke elárulta, hogy a stúdió kezdetben miért habozott azzal, hogy Robert Pattinsont válassza Edward Cullen szerepére.

hirdetés
Az Alkonyat rendezője szerint a Stúdió nem gondolta, hogy Robert Pattinson elég vonzó
Fotó: hu.depositphotos.com

Robert Pattinson Edward Cullent, az ikonikus vámpírt alakította mind az öt Twilight-filmben, amelyeket 2008 és 2012 között mutattak be.

Catherine Hardwicke rendező nemrégiben vendég volt a Watchalong podcastben, és elmagyarázta, hogy Pattinson megjelenése nem felelt meg a Summit Entertainment elvárásainak.

Amikor átjött hozzám, fekete frufruja volt, és eléggé formátlan volt, mert állandóan a kocsmában lógott. De azt gondoltam, hogy nemcsak személyesen, hanem a képernyőn is működik. Biztosra kellett mennem. Persze személyesen elragadó volt, de biztosnak kell lenned - tényleg átültethető [a képernyőre]?

Hardwicke ezután elmesélte, hogyan reagált a stúdió arra, hogy Pattinson megkapta a szerepet.

Elküldtem a Summithoz, ő pedig átment hozzájuk, hogy találkozzon velük. Visszahívtak, és azt kérdezték: 'Gondolod, hogy jól tudod ezt a fickót alakítani?'. Azt válaszoltam: 'Igen, azt hiszem. Láttad az arccsontját? Átalakítjuk a haját, meg mindent, elkezd edzeni, és gyönyörű lesz.' De először nem hitték el. Odasétált egy foltos ingben... Rob volt az.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek