Starity

Justin Timberlake arra kérte a rajongóit, tiszteljék Britney Spearst

2023. december 15. 14:02   |   Szerző: Four

Az énekes az egyik ikonikus szakítós dala miatt kérte meg a fanjait, hogy gondoljanak tisztelettel Spearsre.

hirdetés

Justin Timberlake Las Vegasban koncertezett, és a repoertoárjában az egyik híres szakítós dala, a "Cry Me a River" is szerepelt, amelyet sokak szerint Britney Spears hűtlensége ihletett. 

A szám előtt Timberlake kijelentette, "semmi tiszteletlenség" - feltehetően arra utalva, hogy az utóbbi időben elég nagy médiacirkusz volt az exe körül. 

Spears ugyanis a memoárjában megírta, hogy "egyszer megcsalta" Timberlake-et Wade Robson koreográfussal, viszont azt nem tudta, hogy erről Justin dalt fog írni, amely negatív hatással lesz a megítélésére. 

Az énekesnő szerint Timberlake hajlandó volt szemet hunyni a hűtlenség felett, de amikor szakítottak, a fent említett dal miatt "szajhának érezte magát, aki összetörte amerika kedvenc srácának szívét."

Akkoriban úgy éreztem, esélyem sincs arra, hogy elmeséljem az én oldalamat a történetben. Nem tudtam megmagyarázni, mert senki sem fogta volna a pártomat, miután Justin meggyőzte a világot a saját igazáról. Nem hiszem, hogy Justinban tudatosult, hogy mennyire megalázott. És nem hinném, hogy ezt ma átérezné.

- írta Britney, aki szerint Justin számtalanszor megcsalta őt egy másik celebbel, akinek a nevét inkább nem árulta el. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek