Starity

Hasplasztika – mert az önbizalmat igenis vissza lehet nyerni!

2023. december 13. 20:08   |   

A hasplasztika, más néven abdominoplasztika, egyre népszerűbb szolgáltatásnak számít, különösen azon hölgyek körében, akik a megváltozott testképérzet miatt már nem azt a nőt látják a tükörben, akik egykor voltak – és akivé válni szeretnének.

hirdetés
Hasplasztika – mert az önbizalmat igenis vissza lehet nyerni!

A műtéti eljárás lehetővé teszi a felesleges bőr eltávolítását és a hasfal izomzatának megerősítését, így érve el egy laposabb, feszesebb hasi megjelenést. A plasztikai sebészek, mint a kifogástalan renoméval rendelkező IMAGO Plasztika csapatának szakemberei, különös figyelmet fordítanak a leginnovatívabb műtéti módszerekre, mint például a Lockwood technikára, amely minimalizálja a feszülő érzést és a hegek okozta kellemetlenségeket, ezáltal a páciensek teste jóval gyorsabban regenerálódik – és a felépülés kevésbé fájdalmas, mint más eljárások esetében.

Miért népszerű a hasplasztika a szebbik nem képviselőinek körében?

Számos ok állhat a döntés hátterében. Azoknak a hölgyeknek, akik többször szültek, a megnyúlt bőr, a hasfali gyengeség és a striák keseríthetik meg a mindennapjaikat. Ebben az esetben nemcsak az esztétika a fő szempont (bár kétségtelenül nem elhanyagolható), hanem a mentális egészség és a test funkcionális helyreállítása is. A műtét során a plasztikai sebész rekonstruálja a hasfal izmait, korrigálja az alhasat, eltávolítja a bőrfelesleget, amelynek eredménye egy csodásan feszes, lapos has.

Célkeresztben az esztétikai és lelki előnyök

A hasplasztika nem csupán a testi megjelenést formálja át, hanem jelentős lelki és pszichológiai előnyöket is kínál. A hölgyek számára fontos, hogy jól érezzék magukat a saját bőrükben - a hasplasztika és profi plasztikai sebész pedig lehetőséget nyújt a magabiztosság növelésére, az önbizalom helyreállítására.

Az IMAGO professzionális plasztikai sebészeinek kezében a lehető legjobb helyen vagyunk

Az IMAGO Plasztika csapata elismert szakemberekből áll, akik elkötelezettek amellett, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el minden egyes páciens esetében. A hasplasztikai műtétet precíz és magas színvonalon, a páciens egyedi igényeit és elvárásait szem előtt tartva végzik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek